(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentaja
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Kiinnostaako sinua olla osana rakentamassa tulevaisuuden Turkua? Haluatko oikeasti päästä vaikuttamaan rakennustyömaan toimivuuteen? Siinä tapauksessa sinä voit olla seuraava Baronalainen.

Teemme yhteistyötä useiden rakennusliikkeiden kanssa Turun talousalueella ja etsimme asiakkaillemme innostuneita ja toimeentarttuvia työntekijöitä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakentajaa. Työtehtäviisi kuuluvat puistojen viheralueiden maantyöstöön liittyvät työt, lasten leikkialueiden asennukset sekä puistojen rakentamiset.

Menestyt varmasti tässä työtehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, työhöntarttuva ja työtäpelkäämätön. Odotamme työnhakijalta aikaisempaa kokemusta tai alan koulutusta. Kykyä käsitellä pienkaivinkonetta, sekä sinulla on BE-ajokortti.

Aloitamme haastattelut tehtävään välittömästi ja paikat täytetään sopivien henkilöden löydyttyä, joten älä jää miettimään, vaan hae Baronalaiseksi.

Baronasta saat luotettavan työnantajan, joka pitää sinusta huolta!

<u>Toivomme sinulta:</u>

voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

hyvää fyysistä kuntoa

hyvää asennetta työtä kohtaan

reippautta ja oma-aloitteisuutta

<u>Tarjoamme:</u>

mielenkiintoisia työtehtäviä

TES:n mukaisen palkan

kattavan työterveyshuollon

laadukkaat ja kaikki työssä tarvittavat työvaatteet

Tule meille töihin! Katso tästä millaista on työskentely Barona Rakennuksella: https://www.youtube.com/watch?v=MTg0sUSCtqs&feature=youtu.be

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.