(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentaja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme asiakkaallemme kesäksi 2018, toukokuusta - marraskuulle (säävaraus aloituksessa ja lopetuksessa) kokoaikaiseen työhön useita autoilevia VIHERRAKENTAJIA pääkaupunkiseudun alueille.

Työkohteissa istuttamista, kitkemistä ja mahdollisesti pieniä kivitöitä, sekä pihaparannuksia- ja uudisrakennustöitä. Tehtävät ja kohteet katsotaan kokemuksen sekä ammattitaidon mukaan.

Edellytämme kokemusta vihertöistä ja työturvallisuuskorttia. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä Ari, 050 502 3049 tai Jan 050 354 7444

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.