(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentaja pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme pääkaupunkiseudulle tiimiimme nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia


VIHERRAKENTAJIA KASVUKAUDELLE 2019

 

Tehtäviisi voi kuulua omasta osaamisestasi riippuen mm. maanrakennustyöt, kirvesmiehen työt, leikkivälineiden ja aluevarusteiden asentaminen, kivityöt ja vihertyöt. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia tehtäviä huhti- kesäkuusta alkaen lokakuun lopulle asti. Pääsääntöisesti töitä tehdään klo 7-15, mutta toivomme että olet valmis myös iltavuoroon kiireaikana. Tarjolla on pääsääntöisesti kokoaikaista työtä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista tilanteestasi riippuen. Työpäivä alkaa L&T:n Vantaan varikolta ja työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.


Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta näissä hommissa ratkaisee ennen kaikkea asenne, B-ajokortti ja halu tehdä fyysistä työtä. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi!


Meillä pääset tekemään monipuolista työtä mukavassa työporukassa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on satoja erilaisia tehtävänimikkeitä ja urapolkuja tulevaisuutta ajatellen!


Kuulostaako sopivalta pestiltä? Hae paikkaa 30.6. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti kun noheva tekijä löytyy. Jäikö jokin mietityttämään? Työmaapäällikkö Henryk Bigos (puh. 050 385 9327, henryk.bigos@lassila-tikanoja.fi) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin.