(Poistunut julkaisusta)

Viherrakentaja - Mäntsälä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Kivapiha Tuotteet Oy on rekisteröity nykyiseen muotoonsa 2007. Kivapiha toimii omissa toimitiloissa keskeisellä kauppapaikalla Mäntsälässä, 4-tien hyvien kulkuyhteyksien varrella.Kivapihan johtavana materiaalina on kivi ja markkinoinnin ajatuksena “Kaikkea kivaa pihallesi!”. Monet tuotteemme soveltuvat hyvin myös parvekkeille ja terasseille ja lahjatavaramyymälästä löytyy myös sisätiloihin sopivia tuotteita.Uskomme Kivapihalla hyvään laatuun, rehtiin asiakaspalveluun, reippaaseen itsenäiseen työntekoon sekä oman työn määrätietoiseen kehittämiseen. Meillä on sisätiloissa lähes 600m2 näyttelytila, missä piharakenteet, pihakivet, patsaat, suihkulähteet ja vesielementit ovat upeasti esillä. Näyttelyymme ja lahjamyymälään on siis ilo tutustua huonommallakin säällä!

Etsimme asiakasyrityksellemme Kivapiha Tuotteet Oy piharakentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuun aikaan ja solmitaan aluksi loppusyksylle. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus jatkoon.
Odotamme sinulla olevan kokemusta piharakennuksesta sekä alan koulutus. Tunnet pihamateriaalit (kasvit, kivet, maa-ainekset) sekä mittaustekniikka on hallussa. Työtehtävän hoitamisen kannalta ajokortti on välttämätön. Lisäksi käyttökokemus muista työvälineistä ja -koneista kuten kaivuri ja kuorma-auto katsotaan eduksesi. Tehtäviisi kuuluvat mittaustekniikka ja viherrakennus kivitöineen. Työ on fyysistä ja tapahtuu Uudenmaan alueella. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä ohjata omaa sekä mahdollisesti koko tiimin toimintaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen, liikkuvan työn sekä huumorintajuiset työkaverit ja koko työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.2.2018 mennessä Kaislanet-palveluun. Ensimmäisen vaiheen haastattelu suoritetaan videohaastattelutyökalua apuna käyttäen.