(Poistunut julkaisusta)

Viherrakennustyöntekijöitä Entti Oy:lle, Turku
Entti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Entti Oy on pihaunelmien toteutukseen erikoistunut yritys ja palveluihimme kuuluvat pihojen suunnittelu, toteutus sekä monipuoliset ylläpito- ja arboristipalvelut. Meillä on 25 vuoden kokemus, mutta nykyaikaiset toimintatavat.

Tule osaksi Entti Oy:n upeaa ammattilaisten porukkaa! Tarjolla on määräaikainen työsuhde ainakin loppuvuoden projektien ajaksi ja työssä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla.

Toivomme hakijoilta jo hieman aiempaa kokemusta viherrakentamisesta, alan koulutusta ja B-ajokorttia. Arvostamme erityisen paljon reipasta ja motivoitunutta otetta työntekoon ja hyviä tiimityötaitoja. Työssä menestyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa työohjeiden ymmärtämiseksi. Kuorma-autokortti ja erilaisten työkoneiden käsittelytaito katsotaan ehdottomasti eduksi.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Aloitamme haastattelut saman tien, joten hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi www.adecco.fi kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Kutsumme jokaisen hakijan joko perinteiseen haastatteluun tai puhelu-/videohaastatteluun. Hakuaika päättyy 28.6.2020. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista voi kysyä HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.
Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi