(Poistunut julkaisusta)

Viherrakennusapulainen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Etsimme nyt viher- ja ympäristörakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme viherrakennusapulaista monipuolisiin tehtäviin Tampereen alueella sijaiseviin työkohteisiin.

Työtehtävät koostuvat uusien asuinkerrostalokohteiden piha-alueiden rakentamisesta ja koostuvat esim. pihakivien asennukseen, kivimuurien tekemiseen ja siirtonurmen asentamiseen sekä istutusten tekemiseen liittyvistä aputöistä. Työ alkaa vuokratyösuhteella vaihteessa ja työtä on tiedossa viherrakentamiskauden loppuun asti. Kausi kestää tyypillisesti loka-marraskuulle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja aktiivista työotetta sekä mieluusti aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pian ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.