(Poistunut julkaisusta)

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Etsitkö vielä töitä kesäkaudelle? Mikäli nautit ulkotöistä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae kauttamme viherrakennusapulaisen tehtäviin!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluonteisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviin määräaikaisiin työtehtäviin. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle pitkälle syksyyn tai jopa alkutalveen saakka. Laita ihmeessä rohkeasti hakemus myös, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat avustavia viherrakennustöitä, kuten kasvien istutusta, kitkemistä, nurmikon ja pensaiden hoitoa sekä mm. avustavia kiviasennustöitä. Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita, mutta se katsotaan toki eduksi.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja töitä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työssä menestymisen perusedellytyksiä. B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 7-16 välille. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.