(Poistunut julkaisusta)

Viherpalvelupäällikkö
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Jyväskylän kaupungin kaupunkirakenteen viherpalvelut-palveluyksikkö vastaa puistojen ja muiden viheralueiden rakennuttamisesta, kunnossapidosta ja hallinnasta sekä metsäomaisuuden hoidosta ja viljelyspalstatoiminnan järjestämisestä. 

Nyt haemme osaavaan joukkoomme

VIHERPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2019 alkaen.

Viherpalvelupäällikkönä johdat yli 20 työntekijän palveluyksikköä, jonka talousarvion mukaiset käyttötalousmenot ovat n. 4 M€ ja investoinnit n. 2 M€. Vastaat yksikkösi talouden suunnittelusta ja seurannasta. Työ pitää sisällään valmistelutyötä esimerkiksi kaupunkirakennelautakuntaan sekä monipuolista verkosto- ja kehittämistyötä. 

Monipuolisessa ja sopivasti haasteita tarjoavassa tehtävässä työsi vaikutukset näkyvät paitsi omassa yksikössäsi työskenteleville sekä koko toimialan työntekijöille ja yhteistyökumppaneille, myös kaikille viheralueita käyttäville kaupunkilaisille. 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto. Odotamme sinulta kokemusta esimiestyöstä sekä viheralan laajaa tuntemusta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kykenet itsenäiseen päätöksentekoon, hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja hyödynnät työssäsi vankan työkokemuksen kautta saamasi tiedon lisäksi myös tutkittua tietoa. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. 

Tehtävää haetaan sähköisesti 14.11.2018 klo 14.00 mennessä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-53-28-18 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaupungininsinööri Veli-Jussi Koskinen, p. 014 2665 115 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.