Viherpalveluihin työnjohtaja, rakentaminen
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Olemme suuri pörssiyritys ja tarjolla on harvinainen kokoaikainen huippupesti. Etsimme siis huipputiimiimme Vantaalle ja Lahteen

 

VIHER- JA ULKOALUEIDEN RAKENTAMISEEN JA KUNNOSTAMISEEN TYÖHÖN OSALLISTUVIA TYÖNJOHTAJIA

 

Kurkkaa työnkuvaus videolta täältä: https://www.youtube.com/watch?v=pSuUhKbizWM

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Töitä on tarjolla pääkaupunkiseudulla ja Lahden alueella. Kerrothan siis hakemuksessasi, millä alueella pystyisit työskentelemään. Työt ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Tärkein tehtäväsi on luoda rautaisella otteella hyvää rakentamisen laatua tiimisi kanssa ulko- ja viheralueille. Rakentamisen ja kunnostamisen johtamisen lisäksi, ohjaat tekemistä loistavalla asiakaspalveluasenteella. Havainnoit asiakaskohteiden ulkoalueita ja raportoit asiakkaalle töiden etenemisestä. Työt alkavat maalis-huhtikuussa 2022.

 

Ketä etsimme? Haemme työntekijöiden tiimiin kovaa tekijää, toivomme sinulla olevan kokemusta tiimien ja projektien ansioituneesta vetämisestä. Mikäli taskustasi löytyy hortonomin AMK, puistomestarin, puutarhurin tai rakennusalan ammattitutkinto ja olet kestänyt vaihtelevia sääolosuhteita ja tilanteita työntekijänä jo useamman vuoden, saatat sulautua ammattilaisjoukkoomme hyvinkin sujuvasti. Olet kiinnostunut asiakkaan toiminnasta ja sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaan tarpeet ja haluat löytää niihin ratkaisut, jotka kehittävät niin asiakkaan kuin L&T:n toimintaa. Sinulta löytyy myös paineensietokykyä.

 

VRT-, InfraRyl:t ovat sinulle tuttuja opuksia, pystyt ohjaamaan työntekijöitäsi sekä aikatauluttamaan työt niin niiden kuin myös työselostuksen mukaan. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti kovassa iskussa. Et säikähdä haastavia tilanteita, vaan pystyt tarjoamaan asiakkaalle parhaan ratkaisun tiukoissakin tilanteissa turvallisuuden aina huomioiden. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien, eli sovit porukkaamme, jos asenteesi on oikea.

 

Meillä on rakentamisen laatu RALA:n myöntämä laatu- ja ympäristösertikaatti, joten pääset osaavaan tiimiin. Teemme töitä tulevaisuudelle - kestävä kehitys, kiertotalous ja vastuullisuus ovat osa arvomaailmaasi. Tuoreimman työyhteisökyselymme mukaan viherpalveluissa yli 90 prosenttia L&T:n väestä pitää työtään merkityksellisenä ja vähintään kolme neljästä suosittelisi L&T:tä työnantajana!

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä saat kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen viheralueiden kunnossapidon parissa. Tarjoamme mahdollisuuden viheralan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen sekä työnjohtokoulutukseen ja teemme yhteistyötä mm. HAM:kin, Omnian ja Keudan kanssa. Meiltä saat hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon sairaanhoidon palveluineen ja sairauskassan. Tuemme myös vapaa-ajan liikuntaa ja kulttuuria henkilökuntakerhojen kautta. Kaiken kukkuraksi saat myös erinomaisen esihenkilön ja hyvän työköörin! Palkkaamme mielellämme henkilöitä, jotka ovat motivoituneita kehittämään itseään ja etenemään urallaan.

 

Kiinnostuitko? Olemme valmiita lyömään kättä päälle heti nohevan tekijän löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään!

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543648
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Vantaa, Lahti