(Poistunut julkaisusta)

Viherpalveluiden työnjohtaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Asiakkaamme on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. He tarjoavat pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalvelut kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen 

VIHERPALVELUIDEN TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työnjohtajan tehtävänä on toimia työkohteiden vastuuhenkilönä ja henkilöstön esimiehenä sekä lisäksi myyjänä eli työnjohtaja käy kohteessa kartoittamassa asiakkaan tarpeen, hinnoittelee työn ja materiaalit sekä tekee tarjouksen asiakkaalle. Hänen tulee nähdä tilatun työn kokonaisuus ja osata tehdä lisämyyntiä tarpeen mukaan eli tarjota asiakkaalle lisäpalveluja. Työnjohtajia on yhteensä kolme ja jokaisella on alaisuudessaan noin 10-15 henkilön tiimi. Päävastuu työkohteen valvonnasta on työnjohtajalla ja tähän hänellä tulisi olla voimassa olevat työturvallisuus- ja kasvinsuojelukortit. Työtä suoritetaan erilaisilla tietoteknillisillä järjestelmillä, joten tietoteknisten taitojen tulee olla hyvät. Työ vaatii erinomaisen suomen kielen taidon sekä kirjallisen ulosannin, sillä työnjohtaja laati mm. asiakkaille tarjoukset sekä raportit työkohteista. Eduksi työhön katsotaan maarakennuskoneiden tuntemusta ja hyvää englannin kielen taitoa. Työ vaati B-ajokorttia ja hyvää tuntemusta pääkaupunkiseudusta sekä lisäksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Odotamme sinulta alan koulutusta esim. puutarhurin perustutkintoa, hortonomin amk-tutkintoa tai rakennusmestarin amk-tutkintoa sekä lisäksi laajan työkokemuksen viherpalvelualalta. Alan tuntemuksen tulee olla hyvä, jotta pystyt kartoittamaan ja hinnoitelemaan kohteet sekä tekemään tarjoukset ja työsuunnitelmat tilauksista. Sinun tulisi olla johtajatyyppiä, joka osaa toimia tiimilleen innostavana esimiehenä, sillä olet tiivisti tekemisissä henkilöstösi kanssa päivittäin. Olet myyntihenkinen ja sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Sinun tulisi olla järjestelmällinen ja omata hyvän paineensietokyvyn, jotta kaikki langat pysyvät käsissäsi kovankin kiireen alla. Haluat olla merkittävä osa työyhteisöäsi ja sinulla on luovia ideoita sekä intoa kehittää toimintaa. Tykkäät haasteista etkä pelkää tarttua niihin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään kokoaikaisena arkisin pääosin klo. 7:00-15:00 välillä, mutta hakijalta toivotaan joustavaa asennetta, sillä työpäivät voivat silloin tällöin venyä pidemmiksi. Toimisto sijaitsee Lauttasaaressa, mutta työkohteita on ympäri pääkaupunkiseutua, joten työ on hyvin liikkuvaa. Käytössä oleva työehtosopimus on viher- ja ympäristörakentamisalan TES, mutta hakijoilta toivotaan hakemuksen yhteydessä palkkatoivetta.  

Hakijoilta odotamme:

 • Erinomaista suomen kielen taitoa
 • Alan koulutusta
 • Työkokemusta viherpalvelualasta
 • B-ajokortti
 • Johtajatyypin luonnetta
 • Myyntihenkistä ja henkilöstölähtöistä ajattelutapa
 • Hyvät tietotekniset taidot
 • Työturvallisuus- ja kasvinsuojelukortit

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

 • Hyvää englannin kielen taitoa
 • Työkokemusta esimiehenä toimimisesta
 • Oman auton käyttömahdollisuutta
 • Maarakennuskoneiden tuntemusta

Töihin valituille tarjoamme:

 • Vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden päästä osaksi hyvää työyhteisöä

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:

Julia Laakso, Henkilöstökonsultti

julia.laakso@wippiiwork.com, p. 040 724 0808