(Poistunut julkaisusta)

Viherpalveluiden työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Palveluvalikoimamme kasvaa Jyväskylän seudulla. Etsimmekin nyt yksikköömme esimiestaidoin varusteltua

VIHERPALVELUIDEN TYÖNJOHTAJAA 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan viherpalvelutoimintojen työnjohdollisista tehtävistä Jyväskylän alueella. Pyörität operatiivista arkea ja vastaat asiakasrajapinnassa että palvelutuotanto pelittää – toisin sanottuna huolehdit että porukkasi hoitaa sovitut työt maaliin laadukkaasti ja työturvallisuuden huomioiden. Vastaat alueesi talouden hallinnasta ja budjetin touteutumisesta.

Odotamme sinulta koulutusta, joka tukee onnistumista viheralan työnjohtotehtävissä, esim. AMK-hortonomi tai -insinööri. Sinulle on kertynyt jo jonkin verran näyttöä hyvin hoidetusta esimiestyöstä sekä tuloksen johtamisesta. Viherrakentaminen on sinulle tuttua. Luotsaat porukkaasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven. Et ole ainoastaan hyvä johtamaan muita, vaan myös itseäsi. Sinulta löytyy erittäin hyvää stressinsieto- ja priorisointikykyä saada punaisesta langasta kiinni vauhdikkaissakin tilanteissa. Omaat sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa. Numeroiden pyörittely ja useiden IT-järjestelmien käyttäminen eivät nosta hikikarpaloita otsallesi, vaan ovat luonteva osa tekemistäsi.

Meillä pääset ottamaan vastuuta ja saat ison talon taustatuen. L&T:n Viherpalveluissa on mukava ja osaava porukka, ja työtehtävät joissa on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaa! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi ja osaamisesi tahdissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan. Meidän remmissä jokainen päivä on erilainen ja päivän päätteeksi voit olla ylpeä tehdystä työstä!

Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle viherpeukalolle, joten jätä hakemuksesi 19.8.2018 mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Jäikö jokin mietityttämään? Viherpalveluiden yksikönpäällikkö Satu Sokkinen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, puh. 050 385 7506.