(Poistunut julkaisusta)

Viherkasvienhuoltaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme pääkaupunkiseudun alueelle kahta viherkasvienhuoltajaa!

Asiakkaamme on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla.

Viherkasvihuoltajan tehtävänä on vastata itsenäisesti hänelle nimettyjen yritysasiakkaiden viherkasveista. Työssä huolletaan viherkasveja, silkkikasveja ja viherseiniä. Huoltotöiden lisäksi työ sisältää jonkin verran toimiston yleisiä hallinnollisia työtehtäviä.

Edellytämme hakijalta työturvallisuus- ja kasvinsuojelukortteja sekä B-ajokorttia.

 Ihannehakijallamme on aito kiinnostus ja halua hoitaa viherkasveja. Olet jo aiemmin työskennellyt viherkasvien parissa tai sinulla on jo muuten vastaavaa osaamista kasveista ja ruukuista tämä katsotaan eduksesi. Voit olla aktiivinen viherkasviharrastaja tai jo alalla pidempään työskennellyt.

Töitä tehdään pääkaupunkiseudulla. Tarvitset B-ajokortin ja kaupunkituntemusta, sillä työntekijämme liikkuvat autoilla ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle mielekkään työtehtävän ja työporukan, vakituisen työsuhteen, kunnolliset työvarusteet sekä hyvän työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 040 689 3200.