(Poistunut julkaisusta)

Viherkasvien huoltaja
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
InnoGreen on viherpalveluita tarjoava yritys. Autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työssämme, toimintatavoissamme sekä tuotteissamme näkyvät yrityksemme tärkeimmät arvot - laatu, ekologisuus ja vastuullisuus. Työllistämme yli 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen sekä naapurimaissa. Lue lisää innogreen.fi

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle vihreyttä rakastavaa ja energistä

viherkasvien huoltajaa

huolehtimaan asiakasyritysten kasviseinistä ja ruukkukasveista.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo 1-5 vuoden kokemus puutarha-alalta ja/tai puutarha-alan koulutus, hyvä kasvituntemus ja olet valmis pitämään erinomaista huolta asiakkaiden viherkasveista ja -seinistä asiakkaidemme tiloissa. Olet tarkka, joustava ja omatoiminen, pidät vaihtelevasta työstä ja tartut fyysiseen työhön epäröimättä.

Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja B-ajokortti sekä kokemusta / valmius työskennellä erilaisilla henkilönostimille. Työhön kuuluu ajoittain myös työskentelyä iltaisin ja öisin.
Työ tarjoaa mukavat työkaverit sekä vihreän ja monipuolisen työympäristön

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää mahdollisimman nopeasti rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Tytti Aalto, tai 040 6300045.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.