(Poistunut julkaisusta)

Viheraluetyöntekijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Tervetuloa kukoistamaan L&T:n kasvavaan Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme ammattilaistiimiimme nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia

TIIMINVETÄJIÄ VIHER- JA ULKOALUEIDEN YLLÄPITÄJIKSI JA RAKENTAJIKSI Rovaniemelle kasvukaudeksi 2018.

Päästämme sinut valloilleen maalis-huhtikuussa ja toivomme sinun jatkavan nasta laudassa aina syys-marraskuulle asti. Tärkein tehtäväsi on valjastaa ammattitaitosi ja asiakaspalveluasenteesi siihen, että wow-elämys on taattu asiakkaidemme viher- ja ulkoalueilla. Tiimimme työskentelee kokopäiväisesti ja työvuorot sijoittuvat klo 6:00-22:00 välille. Haluamme tehdä töitä silloin kuin se asiakkaillemme parhaiten sopii, joten parhaassa tapauksessa olet kiinnostunut myös iltavuoroista. Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin minkälaiset työkuviot täsmäävät elämäntilanteeseesi.

Jos sinulta löytyy puutarhurin, puistomestarin, viherartisaanin, puistopuutarhurin tai hortonomin paperit tai vankkaa kokemusta viheralueiden ylläpidosta ja rakentamisesta, sovit ammattilaisjoukkoomme. Mikäli et ole saanut vielä kyseisiä papereita ulos opinahjostasi, olet tervetullut joukkoomme oppimaan, jos työtahtoa ja vastuunkantoa vain riittää! Toivomme, ettet säikähdä tenkkapoo-tilanteita, vaan löydät asiakkaalle parhaat ratkaisut myös pienen paineen alla. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita!

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Kiinteistöhuoltoala vie helposti mennessään, ja jos sinulla on kiinnostusta kasvattaa repertuaariasi, voi tämä olla onnistuneen kasvukauden jälkeen pysyväkin työpaikka.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.