(Poistunut julkaisusta)

Viheraluetyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Haemme nyt loppukaudelle VIHERALUETYÖNTEKIJÄÄ teollisuuskohteeseemme VALKEAKOSKELLE.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme viheralueiden hoidosta: nurmikon leikkaamisesta, pensaiden hoitoleikkauksista sekä puuston pienraivauksesta. Viheraluetyöntekijänä käytät erilaisia ulkoalueiden hoitoon tarkoitettuja koneita kuten mm. ruohonleikkureita, trimmereitä, raivaussahaa. Työskentelet maanantaista perjantaihin klo 6 - 15 välillä ja työaika on 7,5h päivässä. Kyseessä on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja määräaikainen kausiluontoinen työsuhde lokakuun 2020 loppuun saakka.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme työhön kattavasti. Katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja/tai työhön sopivan koulutuksen eduksesi. Tehtävässä toimimiseen tarvitset B-ajokortin ja T-ajokortin sekä voimassaolevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Lisäksi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa, sinnikkyyttä ulkotyössä toimimiseen sekä erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 4.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


- ISS on savuton työpaikka -