Viheraluetyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Haemme nyt kesän ajaksi


VIHERALUETYÖNTEKIJÄÄ


Jämsään teollisuuskohteeseemme.


Tehtävässä osallistut ja vastaat asiakaskohteemme viheralueiden hoidosta: nurmikon leikkaamisesta, pensaiden hoitoleikkauksista sekä puuston pienraivauksesta. Työskentelet maanantaista perjantaihin klo 7-15 välillä, 37,5h viikossa. Kyseessä on määräaikainen työsuhde alkaen 1.6.2020 ja päättyen syyskuussa 2020.


Sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työote ja teet töitä tehokkaasti niin yksin kuin tiimissäkin. Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Työssä katsotaan eduksi työsuojelukortti sekä kasvinsuojelukoulutus. Työ ei sovellu allergikolle. Työssäsi tarvitset myös erinomaista fyysistä kuntoa, sekä suomen kielen taitoa. Kohteen sijainnin vuoksi myös B-ajokortti on tarpeen.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Mikäli kiinnostuksesi heräsi voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta, tai osoitteessa www.iss.fi.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Hakuaika päättyy 31.3.2020. 

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353402
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jämsä