(Poistunut julkaisusta)

Viheraluetyöntekijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2018

Asiakasrityksemme on perustettu vuonna 1982 ja osakeyhtiö heistä tuli 1990. He tarjoavat kiinteistönhuollon, ympäristöpalveluiden, viheraluesuunnittelun ja vihertöiden palveluita ammattitaidolla. Toimintaan kuuluvat myös piharakennustuotteiden kauppa, koneurakointi ja siivouspalvelut. 

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen kahta määräaikaista

VIHERALUETYÖNTEKIJÄÄ

kokoakaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Ulkoaluetyöntekijöille on tarvetta kesäkaudelle 2018 touko-elokuulle eli noin 4 kuukaudeksi. Työaika on arkisin 07:15-15:15 välillä. Työtehtäviin kuuluvat tiettyjen taloyhtiöiden kiinteistöjen pihatyöt, kuten mm. nurmikonleikkuu ajettavalla ja työnnettävällä ruohonleikkurilla, lehtipuhaltimella työskentelyä, siimaleikkurilla työskentelyä yms. Työtä tehdään ulkona säiden armoilla, joten hakijan tulee olla varautunut siihen, että työtä tehdessä likaantuu ja mahdollisesti kastuu. Pääsääntöisesti jokaisella työntekijällä on samat kohteet, mutta ne voivat silloin tällöin muuttua sairastapauksista tai lomista johtuen. 

Aiempi vastaava työkokemus ei ole välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään hyvin ja työhön on selkeät ohjeistukset, mutta se katsotaan eduksi. Hakijalla tulisi olla kiinnostusta ja rohkeutta käyttää kiinteistökoneita. Edellytämme hyvää suomen kielitaitoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia, sillä kohteiden välillä liikutaan autolla, joka haetaan aamuisin toimistolta ja palautetaan sinne työpäivän päätteeksi. Ruohonleikkurit ja muut kiinteistökoneet viedään kiinteistöstä toiseen peräkärryllä tai pakettiauto ja ramppi yhdistelmällä. Etsimme reipasta henkilöä, jolla on hyvä työmotivaatio ja ahkera työskentelytapa. Työ on luonteeltaan fyysistä, joten työssä menestyminen vaatii melko hyvää kuntoa.

Palkka on 10€/h. Työt alkavat 1.5.2018.  

Hakijoilta odotamme:

  • B -luokan ajokorttia
  • Suomen kielen osaamista
  • Halukkuutta ja kyvykkyyttä fyysiseen ja likaiseen työskentelyyn
  • Reipasta, ahkeraa ja joustavaa asennetta
  • Yhteistyökykyä ja oma-aloitteista työtapaa

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

  • Työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Töihin valituille tarjoamme:

  • Ulkoaluetyön kesäkaudelle
  • Monipuoliset työtehtävät ja vaihtelevat työpisteet
  • Hyvän perehdytyksen

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508