(Poistunut julkaisusta)

Viheralueiden kunnossapitoon tiiminvetäjää
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Päivä on jo pidentynyt ja kevät lähestyy. Nyt on hyvä hetki heittää hyvästit tunkkaiselle sisäilmalle ja tarttua mahdollisuuteen, jonka avulla voit päästä nauttimaan auringonpaisteesta ja linnunlaulusta ulkotöiden muodossa. Hae meille viherrakennusalan töihin ja anna raikkaan ulkoilman hyväillä keuhkojasi!

Haemme asiakkaallemme VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITOON tiiminvetäjää.

Oletko koulutukseltasi puutarhuri tai hortonomi ja suhtaudut työhösi intohimoisesti? Tämä työ on juuri sinulle. Tehtävässä huolehdit asuinkiinteistöjen viheralueiden kunnossapidosta tiimin vetäjänä. Tehtäviisi kuuluvat hoitotöihin osallistuminen, töiden organisointi ja esivalmistelu, sekä 2-4 kesätyöntekijän esimiehenä toimiminen. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla puutarha-alan tietämysta, hyvät työnjohdolliset taidot ja fyysinen kunto, paineensietokykyä, sekä osata tehdä erilaisia puutarha- ja videralueiden hoidollisia töitä. Eduksesi luetaan puutarha-alan koneiden ja laitteiden käyttö, sekä huolto-osaaminen.

Työt sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7:30-15:30. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla, joten paikallistuntemuksesta on hyötyä. Ajokortti vaaditaan. Työ on kausiluonteinen ja alkaa huhtikuussa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijät pikaisesti. Täytä hakemus osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=24680785

Avainsanat: kunnossapito, viheralueet, viheralueiden, hortonomi, puutarhuri, esimies, tiimin vetäjä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!