(Poistunut julkaisusta)

Viheralueiden kunnossapitäjiä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Haluaisitko viettää kesäsi ulkona aktiivisen työn parissa? Tervetuloa L&T:n Viherpalveluihin! Etsimme tiimiimme säänkestäviä 

 

VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITÄJIÄ

 

Millainen kesätyö on kyseessä? Näissä hommissa pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme viheralueista pääkaupunkiseudulla kesäkaudeksi 2021. Tehtävässä pääset tutustumaan ulkotöihin, jotka sisältävät nurmi- ja istutusalueiden hoitoa sekä ulkoalueiden kunnossapitoa. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat syys-lokakuulle asti. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat klo 6:00-16:00 välille, mutta mahdollisuus on muunlaisiinkin työaikoihin, esim. ilta- tai viikonlopputöihin.

 

Millainen tyyppi sopii tehtävään? Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien ja tsempaten, ja kyselyiden mukaan yli 90% prosenttia työntekijöistämme suosittelee L&T viherpalveluita työnantajana. Paiskimme päivittäin töitä myös kestävän kehityksen eteen, eli meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, näppäryyttä ja positiivista asennetta. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia. Viheralan koulutus tai kokemus puutarhatöistä tai viheralueiden kunnossapidosta katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi yhdessä Keudan puutarhatalouden opettajien kanssa, ja jos ala vie sinut mennessään, on meille mahdollisuus päästä oppisopimuskoulutukseen viheralan koulutukseen. 

 

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Meillä saat mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Heräsikö mielenkiintosi? Nyt on siis mainio kesätyö tarjolla, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Vai jäikö jokin mietityttämään? Tavoitat meidät helposti sähköpostitse osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.