(Poistunut julkaisusta)

Viheralueiden kunnossapitäjiä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haluaisitko viettää kesäsi ulkona aktiivisen työn parissa? Tervetuloa L&T:n Viherpalveluihin! Etsimme tiimiimme säänkestäviä ja reippaita

 

VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITÄJIÄ

 

huolehtimaan asiakaskohteidemme viheralueista pääkaupunkiseudulla kesäksi 2020. Tässä työssä pääset tutustumaan ulkotöihin, jotka sisältävät nurmi- ja istutusalueiden hoitoa. Työt alkavat maalis-huhtikuussa ja jatkuvat elo-lokakuulle asti. Pääsääntöisesti työskentelet aamuvuorossa klo 6-14 välillä, mutta touko-kesäkuussa olet tarvittaessa valmis tekemään iltavuoroa klo 14-22 välillä.

 

Tässä työssä mennään eikä meinata! Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien ja tsempaten. Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, näppäryyttä ja positiivista asennetta. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia. Viheralan koulutus tai kokemus puutarhatöistä tai viheralueiden kunnossapidosta on katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi yhdessä Keudan puutarhatalouden opettajien kanssa. Jos ala vie mennessään, on meille mahdollisuus päästä oppisopimuskoulutukseen viheralan koulutukseen. 

 

Nyt on siis mainio kesätyö tarjolla, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Tavoitat meidät helposti sähköpostitse osoitteella rekry@lassila-tikanoja.fi.