Viheralueiden kunnossapitäjiä pääkaupunkiseudulle
1680140-0

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Haluaisitko viettää kesäsi ulkona aktiivisen työn parissa? Tervetuloa L&T:n Viherpalveluihin! Etsimme tiimiimme säänkestäviä 

 

VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITÄJIÄ

 

kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Näissä hommissa pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme viheralueista pääkaupunkiseudulla kesäkaudeksi 2022. Tehtävässä pääset tutustumaan ulkotöihin, jotka sisältävät nurmi- ja istutusalueiden hoitoa sekä ulkoalueiden kunnossapitoa. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat syys-lokakuulle asti. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat klo 6:00-16:00 välille, mutta mahdollisuus on muunlaisiinkin työaikoihin, esim. ilta- tai viikonlopputöihin.

 

Millainen tyyppi sopii tehtävään? Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien ja tsempaten, ja kyselyiden mukaan yli 90% prosenttia työntekijöistämme suosittelee L&T viherpalveluita työnantajana. Paiskimme päivittäin töitä myös kestävän kehityksen eteen, eli meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, näppäryyttä ja positiivista asennetta. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia. Viheralan koulutus tai kokemus puutarhatöistä tai viheralueiden kunnossapidosta katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi yhdessä Keudan puutarhatalouden opettajien kanssa, ja jos ala vie sinut mennessään, on meille mahdollisuus päästä oppisopimuskoulutukseen viheralan koulutukseen. 

 

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Meillä saat mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön, työympäristön mistä työntekijät omat kertoneet mm. "hienointa on ollut työskennellä näin poikkeuksellisen mukavassa työympäristössä, jonka kaikki viherpalveluiden työntekijät osaavat luoda".  

 

Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Heräsikö mielenkiintosi? Nyt on siis mainio työ tarjolla, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Vai jäikö jokin mietityttämään? Tavoitat meidät helposti sähköpostitse osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostin välityksellä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543644
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 0503851145
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa