(Poistunut julkaisusta)

Viheralueiden kunnossapitäjiä pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Tervetuloa L&T:n Viherpalveluihin! Tiimiimme tarvitsee vahvistukseksi vielä muutamia reippaita 

 

VIHERALUEIDEN KUNNOSSAPITÄJIÄ

 

huolehtimaan asiakaskohteidemme viheralueista pääkaupunkiseudulla kesäksi 2020. Tässä työssä pääset tutustumaan ulkotöihin, jotka sisältävät nurmi- ja istutusalueiden hoitoa sekä käsi- että konemenetelmin. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia työsuhteita toukokuun lopulta jopa syyskuulle. Työvuorot voivat asettua porrastetusti klo 6-16 välille.

 

Tässä työssä mennään eikä meinata! Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien ja tsempaten. Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, näppäryyttä ja positiivista asennetta. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja suomen kielen osaamista. Viheralan koulutus tai kokemus puutarhatöistä tai viheralueiden kunnossapidosta katsotaan eduksi. 

 

Nyt on siis mainio kesätyö tarjolla, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista työskentely viheralalla on? Irene ja Hasse kertovat omia kokemuksiaan tällä videolla: https://www.youtube.com/watch?v=UjO2Xni4L4g