(Poistunut julkaisusta)

Viheralueiden kesätyöntekijöitä Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Haluaisitko viettää kesääsi raikkaassa ulkoilmassa pihojen viihtyvyydestä huolehtien? Tervetuloa kesätöihin L&T:n Hoas-tiimiin!

 

VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄLLE 2020

 

Etsimme innokkaita ja reippaita kesätyöntekijöitä ylläpitämään ja huolehtimaan Hoasin kiinteistöjen ulko-alueista ja niiden viihtyvyydestä, jotta asukkailla olisi joka päivä kiva tulla kotiin. Tehtäviäsi ovat mm. nurmikonleikkuu, pensaiden leikkaukset, kitkentä sekä erilaiset ylläpito- ja hoitotyöt. Kiinteistöt sijaitsevat Helsingissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15. Työt alkavat kevään/kesän aikana ja jatkuvat syyskuun loppuun/sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

 

Ketä haemme? Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa, joten toivomme sinun viihtyvän hyvin asiakastyössä ja nauttivan siitä kun voit olla avuksi. Puutarha-alan opinnot tai kokemus vastaavista tehtävistä ovat aina plussaa, mutta ahkeralle ja positiiviselle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Ajokortti on tehtävässä vaatimuksena, sillä työpäivän aikana liikut eri kohteiden välillä.

 

Miksi L&T? Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja hyvää työkokemusta. Sen lisäksi pääset viettämään kesääsi huipputyökavereiden kanssa. Isona talona meiltä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia tulevaisuuden urapolkuasi ajatellen!

 

Mites se hakeminen? Odotamme innolla hakemustasi, joten haethan paikkaa nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joista saat tarkemmat ohjeet sähköpostitse, mikäli etenet rekrytoinnissa. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jos jokin asia jäi mietityttämään, voit lähettää kysymyksesi ilmoitustunnuksen kanssa osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi