(Poistunut julkaisusta)

Viheralueiden hoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Tervetuloa ylläpitämään vihreyttä L&T:n kasvavaan Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme tiimiimme lisää nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia henkilöitä

VIHERALUEIDEN HOITOTÖIHIN PYHTÄÄN ALUEELLE

Etsimme asiakaskohteeseemme ahkeria, täysi-ikäisiä ja ulkotöissä viihtyviä viheralueitten hoitajia. Hoitotyöt pitävät sisällään muun muassa rikkakasvien kitkemistä sekä pensaiden ja puiden hoitoa. Viikkotuntimäärä voi vaihdella tarpeen mukaan, ja työvuorot sijoittuvat pääosin aamu- ja päivävuoroihin.

Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti kovassa iskussa. Puutarha-alan koulutus tai kokemus on plussaa, mutta tärkeämpää on reipas asenne vihertöitten tekemiseen. Perehdytämme sinut erilaisiin työtehtäviin perusteellisesti. Et säikähdä tenkkapoo-tilanteita etkä pientä kiirettä. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien. Työ on ajoittain fyysisesti vaativaa, joten perusedellytyksenä hyvä kunto. Sovit hyvin porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi! Tehtävä edellyttää 18 - vuoden ikää.

Ylläpidämme viihtyisää elinympäristöä erilaisissa asuinkiinteistöjen- ja liikerakennusten tonteilla sekä julkisilla viheralueilla. Pääset paraatipaikalle seuraamaan kesän etenemistä! Meiltä voit löytää itsellesi uuden ammatin, luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Viimeisimmän henkilöstötyytyväisyyskyselyn mukaan 90% viheryöntekijöistämme pitää työkavereitaan mukavina ja yhtä monen mielestä on kiva tulla töihin.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.