(Poistunut julkaisusta)

Viheraluehoitaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Viheraluehoitaja, sijaisuus

Työavain 4-152-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2019 (päättyy 28.02.2021)
Hakuaika päättyy 25.10.2019 kello 15:45
Viherkunnossapito Olari-Matinkylä alue , Orionintie 24 02200 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Infrapalvelut
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Viheraluehoitaja/kirvesmies puistoleikkipaikkojen ja kiinteistöjen pihojen leikkivälineistön ja kaluston tarkastus- ja kunnossapitotöihin.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys tai työkokemus.

Tehtävässä edellytetään : Tehtävässä menestyminen vaatii kirvesmiestaitoja ja kokemusta ulkoleikkipaikkojen kunnossapidosta ja turvatarkastuksista. Työssä tarvitaan organisointikykyä, vastuullisuutta ja huolellisuutta. Tehtävässä tarvitaan lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten sekä yhteistyötahojen kanssa, asiakashenkisyyttä ja joustavuutta toiminnassa. Tehtävässä edellytetään lisäksi tavallisimpien tietokoneohjelmien ja mobiililaitteiden käyttötaitoa sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Arvostamme : Kirvesmiestaitojen lisäksi arvostamme viheralueiden hoitokokemusta, metsätyökokemusta ja koneiden korjaustaitoa sekä alan koulutusta. Ulkoleikkipaikkojen turvallisuuskoulutus, kirvesmiehen tutkinto tai muu viheralan koulutus, ovat eduksi. Arvostamme myös työturvallisuus- ja tieturvakoulutusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2198,93€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Vihertyöpäällikkö Oili Drammeh
040 186 4264
oili.drammeh@espoo.fi

Puistotyönjohtaja Tuija Laamanen
040 628 3257
tuija.laamanen@espoo.fi