Viheralan työnjohtoharjoittelija, Jyväskylän seudun viherrakennusurakat
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme viheralan työnjohtoharjoittelijaa kunnossapitopalveluiden rakentamisurakoihin Jyväskylän seudulle kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Työnjohtoharjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Pääset näiden tehtävien lisäksi myös oppimaan työnjohdon kanssa erilaisista viher- ja infrarakennusurakoista. Tehtävään kuuluu muun muassa alihankintojen sekä omien resurssien johtamista, työnsunnittelua, erilaisia tarkastuksia sekä erilaisiin sopimusmalleihin tutustumista. 

Destian harjoittelijana pääset tutustumaan viherrakentamisen mielenkiintoiseen maailmaan, joka antaa sinulle eriomaisen ikkunan nimenomaan viherrakentamiseen kaupunkiympäristössä. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät neljä kuukautta. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että olet viheralan opiskelija, esimerkiksi hortonomiopiskelija. Työ edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tieturva 1 -pätevyys katsotaan eduksi. Vaikka työssäsi sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenin itsenäistä ja proaktiivista työotetta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat työmaapäällikkö Riikka Venäläinen, 040 820 1478 tai riikka.venalainen@destia.fi ja työpäällikkö Jukka Pitkänen, 040 024 3373 tai jukka.pitkanen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Jyväskylä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404427
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä