(Poistunut julkaisusta)

Viestintävastaava
PKS Sähkönsiirto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Ihmisen näköinen työpaikka koostuu kehittyvästä toimialasta, mielenkiintoisesta työstä ja kannustavasta työilmapiiristä. Tämä on työpaikka juuri Sinulle, jos haet mahdollisuutta kasvaa ammatissasi, kehittyä ihmisenä ja saada aikaan jotakin, jolla on merkitystä monille. Me tarjoamme siihen parhaat puitteet, Sinun tehtäväsi on luoda oma polkusi.


Haemme PKS Sähkönsiirto Oy:lle Joensuuhun viestintävastaavaa monipuolisiin sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviin. Tavoitteemme on, että niin asiakkaat kuin sidosryhmämmekin tuntevat toimintamme ja löytävät palvelumme sujuvasti.

Viestintävastaavana tehtäviisi kuuluvat yhtiön viestinnän kokonaisuuden hoitaminen ja kehittäminen. Pystyt tuottamaan itse joustavasti sisältöjä eri viestintäkanaviin, hallitset käytännön markkinointiviestinnän keinot ja sidosryhmäyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Liiketoiminnan tuki- ja raportointitehtävät kuuluvat myös vastuualueellesi. Johtoryhmän jäsenenä olet strategisen tason viestintäosaaja, joka osaa viedä asiat käytännönläheisesti osaksi arkea. Arvostamme myös taitoasi valmentaa ja tukea henkilöstöämme viestinnän osa-alueilla.


Tehtävä edellyttää hyviä viestintä-, yhteistyö- ja esiintymistaitoja sekä nykyaikaisten viestinnän työkalujen hallintaa. On tärkeää, että olet aikaansaava, omaksut uusia asioita helposti ja sinulla on itsenäinen työskentelytapa. Liiketoiminnan tukitehtävät edellyttävät myös taloudellista osaamista. Keskeinen tehtävämme on turvata asiakkaillemme luotettava sähkön toimitusvarmuus vuoden jokaisena päivänä, joten olethan tarvittaessa valmis tarttumaan toimeen myös varsinaisen työajan ulkopuolella.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja aidon mahdollisuuden luoda uutta. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Raimo Toivanen, 050 5972751 tai raimo.toivanen@pks.fi.
Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme. Sivun sisältö
Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 31.10.2020 osoitteessa https://pks.fi/pks/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/