(Poistunut julkaisusta)

Viestintävastaava
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme VIESTINTÄVASTAAVAA iCAN syöpätutkimuksen lippulaivaan Helsingin yliopiston Meilahden kampukselle.

iCAN digitaalisen yksilöllistetyn syöpälääketieteen osaamiskeskus on yksi Suomen kuudesta tutkimuksen lippulaivasta. iCANissä yhdistetään uudella tavalla täsmälääketieteen työkaluja ja digitaalista terveystietoa tavoitteena tieteelliset läpimurrot ja parantunut syövän diagnostiikka ja hoito. Osaamiskeskus muodostuu Helsingin yliopiston, HUSin ja elinkeinoelämän yhteistyönä. Uutta tutkimustietoa hyödynnetään innovaatioina vahvistaen sekä elinkeinotoimintaa että potilaiden elämänlaatua.

Työssäsi viestintävastaavana

Vastaat globaalisti merkittävän tutkimushankkeen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Tavoitteenasi on edistää hankkeen ja tutkimuksen näkyvyyttä sekä yhteiskunnallista vaikuttavuutta monikanavaisen viestinnän keinoin. Olet myös mukana iCANin toiminnan suunnittelussa ja iCAN brändin kehittämisessä osana hankkeen johtotiimiä.

Vastuullasi on iCANin digitaalisten ja sosiaalisen medioiden alustojen sisällöntuotanto, ylläpito sekä näkyvyyden kokonaisvaltainen kehittäminen. Ideoit ja tuotat proaktiivisesti sisältöjä eri kohderyhmille.

Vastaat hankkeen sisäisen viestinnän koordinoinnista Helsingin yliopistossa sekä viestintäyhteistyöstä iCAN -partnerien (HUS, yritykset, kansainväliset partnerit) kanssa. Lisäksi vastaat viestinnästä sidosryhmille ja koordinoit iCANin sidosryhmien ja kumppaniorganisaatioiden kanssa tapahtuvaa viestintäyhteistyötä.

Lisäksi tehtävään liittyy pääkaupunkiseudun neurotutkimusverkoston viestintätehtäviä.

Sinusta:

Olet vahva viestinnän ammattilainen, ja inspiroidut aidosti mahdollisuudesta tehdä vaikuttavaa viestintää terveysalan huippututkimuksen parissa. Sinulla on strateginen ote viestinnän suunnitteluun ja rohkea ote tarttua viestinnän työtehtäviin. Olet taitava sisällöntuottaja ja sinulla on kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä ja digitaalisista työvälineistä. Osaat hyödyntää analytiikkaa viestinnän mittaamisessa ja kehittämisessä.

Olet vahva toimija tiimissä ja sinulla on hyvät projektityötaidot. Aiempi työkokemus mediaviestinnästä ja median toimintatapojen tuntemus ovat sinulle eduksi tehtävässä. Kohderyhmämme on kansainvälinen ja ensisijainen työkielemme siten englanti, mutta viestintää toteutetaan myös kotimaisesti.

Meistä:

Tarjoamme kiinnostavan työn viestinnän ja huippututkimuksen parissa Meilahden dynaamisella kampuksella. Kuulut Meilahden kampuksen Helsingin yliopiston viestintätiimiin ja sinulla on Helsingin yliopiston viestinnän tuki työssäsi. Tehtäväsi yhdessä Suomen tutkimuksen lippulaivoista tarjoaa haasteita ja näkyvyyttä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tavoitteenamme on rekrytoida sopiva henkilö elokuun aikana. Tehtävä on neljän vuoden määräaikaisuus.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä 4.8.2019 mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävä antaa Meilahden kampuksen viestintäpäällikkö Liina Nelimarkka, tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 5560768 to 4.7. klo 10–17, pe 5.7. klo 10–15, ma 8.7. klo 10–16, ti 9.7. klo 9-13, ma 15.7. klo 14–16.

#helsinkiunicareers