(Poistunut julkaisusta)

Viestintäteknikko (tietoliikenne- ja radioverkot) Kittilään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

 

Haemme nyt Kittilän kaivokselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen henkilöä

 

VIESTINTÄTEKNIKON –tehtävään

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävä on vakituinen.

 

Viestintäteknikko on osa kaivoksen 3-henkistä ICT-tiimiä, joka vastaa maanalaisen kaivoksen radiopuhelin- ja tietoliikenneverkkoon liittyvistä kehitys-, suunnittelu- ja ylläpitotehtävistä. Tiimi on osa laajempaa IT-toimintoamme. Tehtävään kuuluu myös muita IT –alan töitä osaamisen ja oppimishalukkuuden mukaan. Tietoliikenne- ja radioverkot ovat oleellinen osa kaivoksen toimintaedellytyksiä ja vaikuttavat kaivoksen turvallisuuteen ja tuottavuuteen. Kaivoksella käytetään wifi-verkkoa sekä Ciscon ja Motorolan järjestelmiä.

 

Toivomme, että sinulla on osaamista tietoliikenneverkko- ja/tai radiotekniikasta sekä mahdollisesti kommunikaatiojärjestelmistä ja halua oppia näistä lisää. Tehtävään sopiva koulutustausta on esimerkiksi ICT-insinööri. Arvostamme teollisen ympäristön, erityisesti kaivosympäristön tuntemusta. Erinomainen turvallisuusasenne on tehtävässä välttämättömyys. Itseohjautuvuus, hyvät vuorovaikutustaidot ja tuloksellisuus auttavat sinua menestymään tässä työssä.

 

Työssä liikutaan maanalaisessa kaivoksessa, joten työ edellyttää vähintään B-tason ajokorttia. Työ on päivävuorossa, mutta edellyttää tarvittaessa valmiutta vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä ja erinomaisessa tiimissä. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja kunnioittava pörssiyhtiö. Agnico Eagle on kaivostekniikan edelläkävijä, joten tarjolla on loistava mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Yritys pitää hyvää huolta työntekijöistään ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan lisäksi erinomaisia henkilöstöetuja. Tarjolla on kattava bonusjärjestelmä ja mm. palkkiorahasto, osakeosto-ohjelma, sairauskuluvakuutus ja virkistystapahtumia. Yritys auttaa tarvittaessa myös asunnon hankinnassa.

 

Mikäli työt kansainvälisessä ympäristössä Suomen Lapissa kiinnostavat, laitathan hakemuksesi sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 31.08.2019. Voit hakea tehtävään myös LinkedInin Easy Apply toimintoa käyttäen. Lisäkysymyksiin vastaavat Agnico Eaglelta ICT Supervisor Mikko Vänskä (puh. 040 591 2420), tai ICT & Automation General Supervisor Sami Ruopsa (12.8.-31.8.2019 puh. 040 841 8423), sekä Adeccolta Helen Vesik (1.08-24.08.2019, puh. 040 167 8094).