Viestintäsuunnittelija
Coxa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme opintovapaan sijaiseksi 

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Oletko sinä viestinnän ammattilainen ja nouseva tähti? Tarjolla on itsenäinen ja monipuolinen viestinnän tehtäväkenttä tekonivelkirurgian kodissa, Coxassa Tampereella. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2021 loppuun asti.

Viestintäsuunnittelijan tehtäväkenttään kuluu Coxan viestinnän suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta sekä yritysilmeestä huolehtiminen. Keskeinen osa tehtävää on sisäinen viestintä sekä asiakaskokemukseen liittyvien materiaalien suunnittelu, kehittäminen ja valmistelu. Sosiaalisen median kenttä tulee olla sinulle tuttu, sillä alustojen sekä viestinnän työkalujen hallinnointi ovat vastuullasi. Viestintäsuunnittelija tuottaa teksti-, kuva- ja videosisältöjä eri kanavillemme ja tukee asiantuntijoitamme mm. blogien kirjoittamisessa.

Viestintäsuunnittelijana avustat lisäksi toimitusjohtajaa mm. sisäisten tilaisuuksien, vierailujen ja messutapahtumien järjestämisessä.

Jos haluat olla osa tätä menestyvää joukkuetta, teethän hakemuksen Sympassa.

Hakuaika tehtävään on 25.1.2021 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kristiina Michelsson, puh. 050 409 8480. Tiedustelut puhelimitse: tiistaina 12.1. klo. 12-14, torstaina 14.1. klo. 12-14 ja perjantaina 15.1. klo. 12.30-14.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414079
  • Tehtäväalue: Viestintä
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere