(Poistunut julkaisusta)

Viestintäsuunnittelija
Suomen Metsästysmuseo ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haemme joukkoomme museon viestinnästä vastaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu Metsästysmuseon markkinoinnista ja mainonnasta vastaaminen sekä museon tapahtumien suunnittelu ja markkinointi. Tehtävien hoitaminen edellyttää laajaa digiosaamista, visuaaliset ja graafiset taidot sekä tekstin tuottaminen ovat työssä tärkeitä. Hyvä kielitaito (ruotsi, englanti) on eduksi.

Edellytämme hyvää yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta. Suomen Metsästysmuseo tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa työtään. Museo on vireillä olevien suunnitelmien mukaan laajenemassa valtakunnan kattavaksi luonnon virkistyskäytön vastuumuseoksi.

Tehtävään valitulta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta viestinnän ja markkinoinnin alalta. Palkkaus on Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja Akavan Erityisalat AE ry:n museoiden työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi museolla on käytössä paikallinen kokemuslisä ja henkilökohtainen palkanlisäjärjestelmä. Viikottainen työaika on 36 tuntia 15 minuuttia. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen: anne.uotila-laine@metsastysmuseo.fi 21.8.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Anne Uotila-Laine, puh. 040 588 2057 ti 11.8. klo 13 - 14 ja ti 18.8. klo 13 – 14. Suomen Metsästysmuseon toimintaan voi tutustua kotisivuilla: www.metsastysmuseo.fi