(Poistunut julkaisusta)

Viestintäsuunnittelija
Hyria

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Hyria on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkittävää? Meillä on sinulle viestintäsuunnittelijan tehtävä.

Haemme Hyrian markkinointi- ja viestintätiimiin viestintäsuunnittelijaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka. Työsuhde alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden peruste on opintovapaan sijaisuus.

Hakemamme viestintäsuunnittelija on ennen kaikkea sisältöjen taitaja. Laadit sujuvasti ja ripeästi niin uutistiedotteet, esitteet, mainostekstit kuin sisältömarkkinoinnin asiakastarinatkin. Seuraat ja kehität työsi vaikuttavuutta analytiikan avulla. Tehtävään kuuluu myös kielenhuoltoa, joten erinomainen suomen kielen taito on välttämätön. Viestintäsuunnittelijalla on keskeinen rooli Hyrian verkkopalvelujen uudistuessa. Pääset jo pian koordinoimaan verkkosisältöjemme käsikirjoitustyötä. Sinulla on aktiivinen rooli myös intranet-sisältöjen koordinoinnissa. Työhön sisältyy lisäksi koko tiimin tavoitteita tukevia käytännön tehtäviä muun muassa tapahtumatuotannossa. Opiskelijoiden ohjaustehtävät kuuluvat myös jokaisen hyrialaisen työhön.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tarvittavan osaamisen olet myös osoittanut käytännön työtehtävissä esimerkiksi tiedottajana, toimittajana tai copywriterina. Arvostamme valo- ja videokuvausosaamista sekä kuvankäsittely- ja editointitaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta ja järjestelmällisyyttä sekä erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Viihdyt ihmisten parissa ja löydät uteliaasti kiinnostavimmat sisällöt Hyria konsortion monipuolisesta toiminnasta. Osaat johtaa omaa ajankäyttöäsi niin, että deadlinet eivät pääse aiheuttamaan päänvaivaa.

Markkinointi ja viestintä ovat Hyrian yhteisiä tukipalveluita, ja tiimimme palvelee kaikkia konsortion yhtiöitä. Markkinointi- ja viestintätiimi jakaa yhteisen työtilan Riihimäellä modernissa ja viihtyisässä toimipisteessä. Viestintä- ja imagopäällikön johtamaan tiimiin kuuluvat viestintäsuunnittelijan lisäksi visuaalinen suunnittelija, viestintäkoordinaattori ja tapahtumakoordinaattori. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö). Koeaika on 6 kuukautta. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella 5.12.2019 klo 14.00 mennessä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään viikolla 50.