Viestintäsuunnittelija
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. Me pidämme Helsingin liikkeellä: noin puolet kaupungissa tehdyistä joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä; metrolla, raitiovaunuilla ja Suomenlinnan lautoilla.

Raitio- ja metro pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Raide-Jokeri on yksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä rakennus- ja kaupunkikehityshankkeista. Rata toteutetaan allianssimallilla. Allianssissa tilaajina ovat Helsingin ja Espoon kaupungit ja palveluntuottajina Sitowise, NRC Group Finland, Ramboll, Sweco Finland ja YIT Suomi.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa HKL:n matkaan!

Viestintäsuunnittelija tulee työllistymään HKL:lle, mutta työskentely tapahtuu Raide-Jokeri-projektissa yhteistyössä allianssikumppaneiden kanssa.

Viestintäsuunnittelija toteuttaa Raide-Jokeri-projektin viestintää osana projektin viestintäryhmää. Viestintäryhmän tehtävinä ovat mm. työmaaviestintä, organisaatioviestintä, strateginen viestintä, kriisiviestintä, graafinen viestintä, asukas- ja sidosryhmäviestintä ja -vuorovaikutus, mediayhteistyö sekä viestinnän ohjeistamista ja neuvontaa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito.

Ruotsin ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito ja somekanavien sekä graafisen suunnittelun ohjelmistojen tuntemus luetaan eduiksi.

Toivomme hakijoiden jättävän hakemuksensa kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun www.helsinkirekry.fi. Työavain HKL-01-1-19  ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakuaika päättyy 25.11.2019 klo 16.00.
 
HKL - Kaupungin paras liike.
Raide-Jokeri - parempaa palvelua poikittaiseen joukkoliikenteeseen
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313844
  • Tehtäväalue: Media/viestintä, Suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Projektijohtaja Juha Saarikoski, p. 040 3360117, juha.saarikoski@hel.fi