(Poistunut julkaisusta)

Viestintäsuunnittelija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA 

Me Helenissä haluamme tuoda uuden energia-aikakauden ratkaisut jokaisen ulottuville. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme 

VIESTINTÄSUUNNITTELIJA 

Tule tekemään töitä ennakkoluulottoman, alan normeja ravistelevan ja voimakkaasti kehittyvän brändin pariin! Etsimme viestinnän monitaituria markkinointi, viestintä ja asiakaskokemus –yksikköömme Kampin Sähkötaloon vastaamaan työyhteisöviestinnästä ja sen kehittämisestä uusille leveysasteille. 

Tässä on huikea mahdollisuus päästä tekemään kanssamme työyhteisöviestinnän dialogiloikkaa sekä olla mukana luomassa Helenille uudenlaista, voimat yhdistävää kulttuuria. Päävastuullasi on työyhteisöviestintämme kehittäminen, seuranta ja analysointi. Tehtävässä saat päästää luovuutesi valloilleen kehittämällä ja ottamalla käyttöön uusia inspiroivia sisäisen viestinnän keinoja. Sisäisen viestinnän kanavina käytämme tällä hetkellä erityisesti Intranetia, Microsoft Teamsia ja uutiskirjeitä. 

Työnkuvaasi kuuluu lisäksi osallistuminen muihin viestintäprojekteihin, esim. mediaviestintä ja –päivystys. Työssä menestyy henkilö, joka kirjoittaa laajoista ja haastavistakin aiheista sujuvasti ja rennosti. Sinulla on lisäksi kyky poimia olennaiset asiat ja viestiä vastaanottajat huomioiden. Hallitsethan myös muiden tekstien editoinnin? 

Me suhtaudumme energia-alan kehittämiseen intohimoisesti ja teemme töitä vihreämmän energiatulevaisuuden puolesta. Helenillä työskennellään kehitysorientoituneessa ympäristössä, missä yhteistyötä tehdään monien eri tahojen kanssa, tässä tehtävässä tutuksi tulee oman tiimin lisäksi erityisesti HR. Meillä viihtyykin tiimihenkinen ja rohkea tyyppi, joka tykkää tarttua oma-aloitteisesti eteen tuleviin haasteisiin eikä hätkähdä nopeitakaan muutoksia. Tehtävässä tarvitaan soveltuva tutkinto viestinnän alalta sekä työkokemusta. Käytämme Office 365 -työkaluja, joten niiden tuntemisesta on etua.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Seija Uusitalo (puh. 050 55 88 619) pe 4.10. 14 - 15 ja ma 7.10. klo 12 - 13. Jos innostuit, hae tehtävää Helenin sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 14.10.2019. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si sekä lyhyen videoesittelyn itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!