(Poistunut julkaisusta)

Viestintäsuunnittelija
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme HKL:n infra- ja kalustoyksikköön Raide-Jokeri-projektiin

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Raide-Jokeri on yksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä rakennus- ja kaupunkikehityshankkeista. Rata toteutetaan allianssimallilla. Allianssissa tilaajina ovat Helsingin ja Espoon kaupungit ja palveluntuottajina Sitowise, VR Track, Ramboll ja YIT Rakennus. Viestintäsuunnittelija tulee työllistymään HKL:lle, mutta työskentely tapahtuu Raide-Jokeri-projektissa yhteistyössä allianssikumppaneiden kanssa.
 
Viestintäsuunnittelija johtaa Raide-Jokerin rakentamisprojektin viestintää ja viestintäryhmää. Lisäksi hän osallistuu projektin johtoryhmän työskentelyyn viestinnän asiantuntijana sekä työskentelee projektin johdon tukena.
 
Viestintäsuunnittelija vastaa projektin ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä viestintäryhmän kanssa. Tämä sisältää päätöksentekoon liittyvän viestinnän, strategisen viestinnän, kriisiviestinnän, graafisen viestinnän, asukasviestinnän ja -vuorovaikutuksen, mediayhteistyön sekä viestinnän ohjeistamisen ja neuvomisen.
 
Viestinnän johtamisen ja suunnittelun lisäksi viestintäsuunnittelija tekee päivittäisviestinnän tehtäviä, kuten uutiskirjeitä sekä sosiaalisen median ja verkkosivujen päivityksiä. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.10.2018-31.8.2021.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 24.9.2018 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-46-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten tehtävistä kiinnostuneita pyydetään jättämään hakemuksensa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raide-Jokerin projektijohtaja Juha Saarikoski, juha.saarikoski@hel.fi .  

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.