(Poistunut julkaisusta)

Viestintäsuunnittelija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Oletko uuden luomisesta syttyvä viestinnän ammattilainen, jolla on näkemystä ja kykyä viestiä houkuttelevasti? Etsimme asiakkaallemme Verovirkailijain Liittoon viestintäsuunnittelijaa vastaamaan Liiton kokonaisvaltaisesta viestinnän uudistamisesta ja päivityksestä.

Viestintäsuunnittelijana pääset luomaan järjestölle houkuttelevan näköistä ja kuuloista uutta ilmettä. Tehtävä pitää sisällään kriisiviestinnän ja mediasuhteet, sidosryhmäanalyysin, eri viestintäkanavien käytön ja viestinnän visuaalisen uudistuksen suunnittelun ja toteutuksen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat some-kanavien nykyistä laajempi käyttöönotto ja hyödyntäminen sekä järjestön muiden toimijoiden perehdyttäminen uusien viestinnän työkalujen osalta. Toimit hyvässä yhteistyössä järjestösihteerin kanssa.

Ideaalihakijalla on viestintäalan koulutus sekä useamman vuoden työkokemus vastaavanlaisista viestinnällisistä tehtävistä.

Työssä arvostetaan vahvaa viestinnällistä kokemusta, hyvää visuaalista ja kirjallista esitystaitoa sekä itsenäistä työotetta. Olet rohkea ja innokas kehittämään uutta. Sinussa on luovuutta ja lennokkuutta sekä taitoa innostaa myös muita. Omaat hyvät projektinhallintataidot ja paineensietokyvyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallintaa ja käytännön taitoja visuaalisen ilmeen muokkaamiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana neljän hengen tiimiä, jossa pääset näyttämään oman osaamisesi sekä saat varmasti mukavat työkaverit ympärillesi. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2019 asti.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Opteam Luovan kanssa. Työsuhde toteutetaan vuokratoimeksiantona ja työsuhde solmitaan Opteam Luovan kanssa. Työn aloitus on mahdollisimman pian, joten hakemuksia käsitellään jo hakuajan ollessa käynnissä. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.9. mennessä. Lisätietoa työtehtävästä antaa Opteam Luovalta Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.