(Poistunut julkaisusta)

Viestintäsihteeri
Keravan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Tehtävä on määräaikainen, 1.6.-31.12.2018. Tehtävä voi jatkua määräaikaisuuden jälkeen.

Viestintäsihteeri toteuttaa seurakunnan sisäistä ja ulkoista viestintää monipuolisesti tiedottajan kanssa: kirjoittaa juttuja verkkoon ja lehtiin, suunnittelee ja taittaa esitteitä ja ilmoituksia sekä tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan. Hänellä voi myös olla kiinnostuksen ja osaamisen mukainen kehittämisprojekti esimerkiksi verkkosivujen tai sosiaalisen median parissa. Lisäksi viestintäsihteerin työhön kuuluu erikseen sovittavia hallintoon ja henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä. Viestintäsihteeri toimii tiedottajan vuosilomien sijaisena.

Arvostamme kokemusta viestinnän tehtävistä, soveltuvaa viestintäalan koulutusta, osaamista käytössämme olevista ohjelmissa (Adobe CC), yhteistyötaitoja, tarkkuutta, luovuutta ja kirkon tuntemusta. Eduksi laskemme kokemuksen ja innostuksen sosiaalisesta mediasta ja visuaalisista sisällöistä.

Tehtävän palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 501 mukainen (2.203,61 €/kk), lisäksi voidaan maksaa enintään 15 % suuruista vuosisidonnaista palkanosaa.

Työaika on toimistotyöaika 36,45 h/viikko. Työpaikkana on Keravan seurakuntakeskus Papintiellä.

Mukavan työyhteisön ja kiinnostavan tehtävän lisäksi tarjoamme toimivan työterveyshuollon, Smartum-seteleitä ja muuta virkistystä sekä työpaikkaruokailun. Keravan seurakunta on savuton työpaikka.

Viestintäsihteerin tehtävään valitun on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan koeajan aikana.

Viestinnän toimistosihteerin tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy 30.4.2018 klo 15.45. Pyydämme hakijoita huomioimaan, että haastattelut tehtävään pidetään maanantaina 7.5.2018.

Kysy lisää:
Tiedottaja Tarja Suomalainen (ma-to klo 9-12) tarja.suomalainen@evl.fi, p. 0400 378 102