(Poistunut julkaisusta)

Viestintäsihteeri määräaikainen (60 %)
Ylä-Savon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Viestintäsihteeri määräaikainen (60 %)

Ylä-Savon seurakuntayhtymässä on haettavana viestintäsihteerin vuoden määräaikainen 60 % tehtävä. Tehtävä täytetään 15.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viestintäsihteeri toteuttaa seurakuntien ja seurakuntayhtymän viestintää monipuolisesti tiedottajan avustajana. Viestintäsihteeri toimii Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnan ja Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivujen ylläpidossa tiedottajan apuna. Viestintäsihteerin tehtäviin kuuluu myös sisällön tuottaminen sosiaalisen median eri kanaviin, kanavien ylläpitotehtäviä, infonäyttöjen ilmoitusten toteuttamista ja monipuoliset avustavat tehtävät seurakuntayhtymän viestintäpalveluissa. Viestintäsihteeri toimii tiedottajan sijaisena tarvittaessa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista koulutusta ja kiinnostusta viestintäalaan. Eduksi laskemme kokemuksen ja innostuksen sosiaalisesta mediasta ja visuaalisista sisällöistä sekä uusien viestintäkanavien tuntemisen. Arvostamme kokemusta viestinnän tehtävistä, verkkosivujen ylläpidosta ja taitto/kuvankäsittely ohjelmista (esim. Adobe CC). Työ edellyttää suomen kielen hallintaa, hyviä yhteistyötaitoja, luovuutta ja tarkkuutta.

Työaika on n. 22 tuntia/viikko, pääsääntöisesti maanantaista keskiviikkoon. Tehtävän palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 501 (60 % osa-aikaisen peruspalkka 1333,16 €/kk). Lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Tehtävä täytetään ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Tehtävässä on neljä kuukauden koeaika.

Viestintäsihteeri toimii Ylä-Savon seurakuntayhtymän hallinnossa viestintäpalveluissa. Viestintätiimiin kuuluu hallintojohtaja, tiedottaja ja viestintäsihteeri. Viestintäpalveluiden tarkoitus on ylläpitää, tukea ja kehittää Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja sen viiden jäsenseurakunnan viestintää.

Hakemukset tulee jättää viimeistään perjantaina 6.3.2020 KirkkoHR:n kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa tiedottaja Maria Ojanperä, 044 7335 250, maria.ojanpera@evl.fi, yhteydenotot arkisin ti-to klo 13-15.