(Poistunut julkaisusta)

Viestintäsihteeri (60 %)
Nurmijärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Nurmijärven seurakunnassa on haettavana
VIESTINTÄSIHTEERIN MÄÄRÄAIKAINEN 60 % TEHTÄVÄ 1.1.2019-31.12.2021
Tehtävä täytetään 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Viestintäsihteeri toteuttaa seurakunnan sisäistä ja ulkoista viestintää monipuolisesti tiedottajan kanssa: kirjoittaa juttuja verkkoon ja lehtiin, suunnittelee ja taittaa esitteitä ja ilmoituksia sekä tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan. Viestintäsihteeri toimii Nurmijärven Seurakuntaviesti -lehden toimitussihteerinä sekä tiedottajan sijaisena. Työtä on mahdollista painottaa printin tai verkon suuntaan valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Arvostamme kokemusta viestinnän tehtävistä, soveltuvaa opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista koulutusta, osaamista käytössämme olevista ohjelmissa (Adobe CS5), yhteistyötaitoja, tarkkuutta, luovuutta ja kirkon toimintaympäristön tuntemusta. Eduksi laskemme kokemuksen ja innostuksen sosiaalisesta mediasta ja visuaalisista sisällöistä, viestintäalan koulutuksen sekä uusien viestintäkanavien tuntemisen.

Tehtävän palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 501 (60 % osa-aikaisen peruspalkka 1307,79 €/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan työkokemuksen mukaista vuosisidonnaista palkanosaa sekä mahdollista suorituslisää. Työpaikkana on Nurmijärven seurakuntakeskus Nurmijärven Kirkonkylällä.

Toimivan työyhteisön ja innostavan tehtävän lisäksi tarjoamme toimivan työterveyshuollon, Smartum-seteleitä ja muuta virkistystä sekä kohtuuhintaisen työpaikkaruokailun. Nurmijärven seurakunta on savuton työpaikka.

Viestintäsihteerin tehtävään valittavan on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset jätetään KirkkoHR -järjestelmän kautta. Vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Hakuaika päättyy ke 17.10.2018 klo 12. Hakijoita pyydetään varautumaan työhaastatteluun Nurmijärven seurakuntakeskuksessa to 1.11. virka-aikaan.

Lisätietoja antaa tiedottaja Piia Ahtee, 040 701 3592, piia.ahtee@evl.fi tai hallintopäällikkö Pekka Tukeva, 040 547 1850, pekka.tukeva@evl.fi.