VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ
Ami-säätio sr

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme uudistuvalle Ami-säätiölle innostunutta ja kehittämishaluista viestintäpäällikköä. Tässä roolissa pääset rakentamaan yhteiskunnallisesti merkittävää toimintaa osana dynaamista tiimiä.

Ami-säätiön viestintäpäällikkönä päätehtäväsi on vastata uudistuvan säätiön viestinnän kehittämisestä sekä päivittäisestä toteutuksesta ja tätä kautta lisätä säätiön tunnettuutta ja vaikuttavuutta. Erityisesti alkuvaiheessa työssä korostuvat viestintästrategian sekä viestintä- ja vaikuttamissuunnitelman koostaminen, verkkosivujen ja muiden viestintäkanavien suunnittelu sekä visuaalisen ilmeen uudistaminen. Jatkuvaluonteisemmin painottuvat myös sidosryhmäsuhteiden ja viestinnän vaikuttavuuden kehittäminen sekä säätiön tarkoitukseen liittyvien tapahtumien, julkaisujen ja muunlaisten sisältöjen tuottaminen. Teet työtä aloitteellisesti ja itsenäisesti, mutta tiiviissä yhteistyössä säätiön muun henkilöstön kanssa, tarvittaessa ulkoisia lisäresursseja hyödyntäen. 

Voit olla joko pitkän uran tehnyt ammattilainen tai nouseva tähti. Tärkeintä on, että olet itseohjautunut, hallitset oman päätehtäväsi varmoin ottein ja innostut tiimityönä tehtävästä uuden toiminnan kehittämisestä. Omaat kyvyn strategiseen ajatteluun ja työn organisointiin, mutta tarvittaessa teet töitä kädet savessa. 

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään useamman vuoden kokemusta vastaavista, itsenäisistä tehtävistä viestinnän suunnittelun ja toteutuksen parissa, sekä näkemystä organisaatioiden tunnettuuden ja vaikuttavuuden lisäämisestä viestinnän keinoin. Sinulla on myös aiempaa kokemusta monikanavaisesta yhteisöviestinnästä ja sen kehittämisestä. Eduksi katsotaan perehtyneisyys yhteiskunnallisiin kysymyksiin (erityisesti työmarkkina-, osaamis- ja koulutuskysymyksiin), kokemus tiede- ja/tai vaikuttajaviestinnästä, sekä näytöt esimerkiksi verkkosivujen, sosiaalisen median, visuaalisen ilmeen, tapahtumien ja julkaisujen kehittämisestä ja tuotannosta. Säätiön työkieli on suomi, minkä lisäksi edellytetään englannin kielen hallintaa. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, innostavan ja eteenpäin katsovan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä rakentamaan uudistuvan säätiön toimintaa ja sitä kautta pääkaupunkiseudun työmarkkinoiden ja koulutuskentän menestystä. 

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-16674) viimeistään 30.1.2022. Lisätietoja tehtävästä antavat sekä Mercuri Urvalin Researcher Anni Routila (puh. 040 193 8738) soittoaikoina 18.1. klo 8.30–10, 20.1. klo 8.30–10, 25.1. klo 14–15 sekä 27.1. klo 8.30–10 että Ami-säätiön toimitusjohtaja Jussi Nissilä (puh. 050 553 3828) soittoaikoina 18.1 klo 10–11.30, 26.1 klo 9–10.30 sekä 27.1 klo 10–11. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot