Viestintäpäällikkö
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020
Oletko viestinnän ammattilainen, jolla on hyvä ymmärrys viestinnän roolista työyhteisössä sekä intoa niin sisällöntuotantoon kuin digitaalisen viestinnän kehitysprojekteihinkin? Nykyisen viestintäpäällikkömme siirtyessä yrityksen sisällä uuteen tehtävään haemme nyt Coorille
 
VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ
 
Viestintäpäällikön tehtävänkuva ja tehtävässä tarvittava osaaminen
Viestintäpäällikön itsenäinen työnkuva pitää sisällään sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän tehtäviä.
 
Olet tehokas ja helposti lähestyttävä verkostoituja. Toivomme, että sinulla on kokemusta mediasuhteiden hallinnasta ja kontaktien luomisesta. Vastuullesi kuuluvat lehdistötiedotteet ja uutiskirjeet.
 
Toimit intranetin pääkäyttäjänä ja vastaat sisäisten uutisten tuottamisesta.  Lisäksi huolehdit Coorin suomenkielisen verkkosivuston ylläpidosta ja osallistut sivuston kehittämiseen. Sinulla on näkemystä ja osaamista yrityksen sosiaalisen median tilien hallinnoinnista. Osaat ohjata muita sisällöntuotannossa ja ymmärrät sosiaalisen median ja työn suunnitelmallisuuden tärkeyden.
 
Kuulut Coorin henkilöstölehden toimituskuntaan. Olet taitava ja nopea tuottamaan tekstiä sekä löytämään jutun aiheita niin arjesta kuin juhlasta. Osaat muokata kirjoitustyyliäsi tilanteen ja kohderyhmän mukaan.
 
Sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja kykyä tuottaa brändin mukaisia aineistoja. Tehtävässä tarvitaan hyvää InDesignin ja Photoshopin osaamista. Tehtäviisi kuuluu myös brändinhallinta sisältäen eri asiakas-, kampanja- ja painotuotteiden laatimista. Eduksesi katsomme osaamisen videoiden editoinnista.
 
Viestintäpäällikkönä olet mukana konsernitason kehitysprojekteissa ja kuulut Coorin pohjoismaiseen viestintäverkostoon. Tehtävässä on etua hyvästä ruotsin kielen taidosta. Englannin kielen erinomainen taito on välttämätön. Hallitset Office-ohjelmat ja SharePoint-ympäristössä toimimisen.
 
Etsimme tehtävään viestinnän ammattilaista, jolla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Hallitset hyvin omaa työtäsi ja osaat priorisoida asioita. Työskentelytapasi on proaktiivinen ja kehitysmyönteinen.
 
Miksi sinun kannattaa valita Coor?
Tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisesti omaa osaamistasi sekä aidosti kehittämään pohjoismaisen pörssiyhtiön viestinnän käytäntöjä.
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen nykyaikaisine työn joustoineen. Lisäksi saat tueksesi kivat, työstään innostuneet työkaverit. Raportoit tehtävässäsi henkilöstö- ja viestintäjohtajalle.
 
Coorin pääkonttori sijaitsee viihtyisässä Säterinportin toimistokampuksessa Leppävaarassa. Säterinportista löytyy muun muassa kuntokeskus, hieronta- ja kauneuspalvelut sekä kaksi lounasravintolaa.
 
Hae tehtävää 6.12. mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelon ja hakukirjeen palkkatoivomuksineen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja viestintäjohtaja Marie Styf- Mannonen ke 25.11. klo 15-17 ja ma 30.11. klo 13-15 puh. +358 10 234 2196.
 
IG: coor_suomi
FB: CoorFinland
LinkedIn Coor
 
 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 930 miljoonaa euroa. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot