(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Oletko viestinnän ammattilainen ja haluat olla osa vahvan kansainvälisen brändin tarinaa Suomessa? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä haemme viestintäpäällikköä Siemens Osakeyhtiöön Espoon Perkkaalle. Kyseessä on vähintään vuoden määräaikainen työsuhde. 

Intohimoinen suhtautuminen teknologiaan on tehnyt Siemensistä useiden alojen suunnannäyttäjän. Näkemykselliset sähköistys-, automaatio- ja digitalisaatioratkaisut parantavat elämänlaatua ja luovat kestävää arvoa myös tuleville sukupolville. Yhtiö mahdollistaa yhdessä asiakkaidensa kanssa tulevaisuuden energiaratkaisut, kilpailukykyisen teollisuuden, sähköisen liikenteen sekä älykkäät kiinteistöt. Tämä on näkemyksellisyyttä. Tämä on lupauksemme. 

Ensisijaisena tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa monipuolisia viestintätoimenpiteitä liiketoiminnan tukemiseksi ja kasvattamiseksi yhdessä muun tiimin kanssa. Teet käytännön viestintätyötä kirjoittamalla tiedotteita, julkaisemalla sisältöjä eri viestintäkanavissa, tekemällä esityksiä ja uudistamalla verkkosivuja. Pystyt ideoimaan uusia tapoja viestiä, rakentamaan tehokkaita viestejä ja myös haastamaan muuta organisaatiota tehokkaiden viestien tuottamisessa eri kanaviin kuten sosiaaliseen mediaan ja printtiin. Vastuullesi kuuluu myös aktiivinen mediasuhteiden hoitaminen positiivisen näkyvyyden kasvattamiseksi.

Teet läheistä yhteistyötä myynnin, tuotepäälliköiden, viestintäosaston ja pohjoismaisen viestintätiimin kanssa. Raportoit tehtävässä Siemens Osakeyhtiön viestintäjohtajalle.

Arvostamme asiantuntijaa, jolla on monipuolinen kokemus viestintätyöstä ja kyky tuottaa vaivattomasti niin tekstiä kuin muitakin sisältöjä.  Olet omaksunut parhaat käytännöt nykyaikaisesta digitaalisesta viestinnästä ja erilaisista julkaisu- ja viestintäjärjestelmistä mukaan lukien somekanavat. Olet tottunut hallitsemaan mediasuhteita ja pidät nopeatempoisessa työympäristössä toimimisesta.  Sinulla on positiivinen, utelias ja eteenpäin katsova asenne sekä kiinnostus teknologiaan. Lisäksi työskentelet itseohjautuvasti ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sujuvan suomen lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita kansainvälisessä yhtiössä ja osaavassa tiimissä. Tehtävässä onnistumista tukevat viestintäosaston ja markkinointitiimin ammattilaiset.

Hae mukaan!

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi pikimmiten viimeistään 30.11.2020 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään Lotta Lehmusvuori, Talent Acquisition (+46 70 728 1380)