(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Lasten Päivän Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Lasten Päivän Säätiö on 70 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuonna 2019 lahjoitimme 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.
 
Haussa vekkula viestijä ja magia mediakentän taituri
 
Nykyisen viestintäpäällikkömme jäädessä perhevapaalle, etsimme sijaiseksi viestinnän ammattilaista eli sinua
 
LINNANMÄEN VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ 
 
Tule töihin viestinnällisesti riemukkaaseen Linnanmäen Huvipuistoon markkinointiviestintäpalvelut-osastolle, jossa toteutetaan Linnanmäen myyntiä, markkinointia ja viestintää. Tehtävässäsi raportoit markkinointiviestintäjohtajalle. Toimit esimiehenä viestintäkoordinaattorille ja muutamille kausityöntekijöille. Laadit vuosittain viestinnän vuosikellon ja toimintasuunnitelman sekä vastaat viestintäyksikön budjetoinnista. Työsi on monipuolista ja itsenäistä. Viihtyisyyden takaa iloisen huvipuistoympäristön lisäksi Suomen parhaat työkaverit, Linnanmäen hupimestarit.
 
Sukkuloit sulavasti mediakarusellissa. Lehdistötiedotteiden kirjoittaminen on sinulle luontevaa, lehdistö- ja bloggaritilaisuuksien järjestäminen onnistuu leikiten ja mediasuhteiden menestyksekäs hoito on sinulle tärkeää. Lisäksi vastaat Linnanmäen verkkosivujen kehityshankkeista sekä viestintä- ja somestrategian päivittämisestä. Suunnittelet sutjakasti sometuotantoja yhdessä viestintäkoordinaattorin kanssa ja tuotat sisältöä intranettiimme. Vastaat Linnanmäen kuvausluvista ja tehtäviisi kuuluu myös kampanjaviestintää, markkinointitekstien kirjoittamista, viestinnän seurantaa sekä kuva-arkiston kehittämistä. Työsi kattaa myös muita vaihtelevia tehtäviä markkinointiviestintäosastolla, joten on tärkeää, että sinulta löytyy joustoa iltoihin ja viikonloppuihin huvipuiston aukioloaikoina. 
 
Olemme kaikki hupimestareita! Tärkeintä tehtävässäsi on positiivinen asenne. Sinulla on vuorovaikutuksen taito hyppysissäsi, hymy herkässä ja mediaverkostot valmiiksi kudottuna. Erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen ilmaisu on edellytys, mutta englannin ja ruotsin kielen taito ovat myös tarpeen. Osaat kirjoittaa tekstiä, myös uutiskirjeitä, ’hupitwistillä’ pilke silmäkulmassa. Arvostamme aikaisempaa viestintäkokemusta ja -koulutusta sekä ylempää korkeakoulututkintoa. Kokemus verkkoviestinnästä ja sen työkaluista on tarpeen. 
 
Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin lähetä CV ja hupitwistattu hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.8.2020 osoitteessa https://linnanmaki.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=151 
 
Lisätietoja tehtävästä antavat:
 
Linnanmäen viestintäpäällikkö Kiti Friman puh. 050 453 6588 torstaina 6.8.2020 klo 9.30-10.30 ja tiistaina 11.8. klo 14.30-15.30.
 
Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom puh. 050 385 5476 perjantaina 7.8.2020 klo 9.30-10.30 ja perjantaina 14.8. klo 9.30-10.30.