Viestintäpäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Viestintäpäällikkö Helsinkiin 

Haemme nyt viestintäpäällikköä vastaamaan Bonava Suomi Oy:n viestinnästä. 

Sinun roolisi

Viestintäpäällikkönä olet vastuussa Bonava Suomen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Vastuualueesi kattaa pörssiyhtiömme strategisen viestinnän sisältäen muun muassa mediasuhteet, sidosryhmäviestinnän, kriisiviestinnän sekä PR- ja työnantajamielikuvaviestinnän.

Päävastuualueenasi on yhtiön ulkoinen viestintä. Lisäksi tiimiisi kuuluu sisäisen viestinnän asiantuntija, jonka lähiesimiehenä toimit. Viestintäpäällikkönä laadit viestintästrategian sekä seuraat ja kehität viestintäsuunnitelmia. Ulkoisen viestinnän vastuualueeseesi liittyen laadit erilaisia lehdistötiedotteita, talouskatsauksia ja kvartaaliesityksiä sekä muuta esitysmateriaalia johdolle ja medioille. Vastaat myös strategisesta viestinnästä henkilöstölle sekä ja sparraat johtoa viestinnällisissä asioissa. Teet myös yhteistyötä Bonava Groupin muiden maiden viestintävastaavien kanssa.

Mediasuhteiden ja sidosryhmäviestinnän osalta olet tärkeässä asemassa ylläpitämässä ja kehittämässä hyviä yhteistyösuhteita eri toimijoiden suuntaan. Lisäksi vastaat lehdistötilaisuuksista sekä sidosryhmätapaamisista. 
Viestintäpäällikkönä raportoit Bonava Suomen kaupalliselle johtajalle. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa. 

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta. Arvostamme aiempaa kokemusta pörssiyhtiön viestinnästä, mediasuhteiden hoidosta sekä vaikuttavasta sidosryhmäviestinnästä. Ymmärrät myös strategisen viestinnän merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä paineensietokykyä sekä asiakaskeskeisyyttä. Sinulla on osaamista monipuolisesta sisällöntuottamisesta ja työssä tarvittavia verkostoja. Erinomaisen suomen kielen lisäksi tarvitset sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.5.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Kaupallinen johtaja Petri Aarnio, +358 40 754 1440 ke 20.5. klo 13-15 ja pe 22.5. klo 10-12. ja HR Business Partner Hanna Valkama +358 50 585 7804.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361033
  • Tehtäväalue: Media/viestintä, Johtotehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Kaupallinen johtaja Petri Aarnio, +358 40 754 1440 ke 20.5. klo 13-15 ja pe 22.5. klo 10-12. ja HR Business Partner Hanna Valkama +358 50 585 7804.