(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Tervetuloa Suomen parhaan asiakastyytyväisyyden pankkiryhmään!

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva Suomen nopeimmin kasvava vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Etsimme POP Pankki -ryhmän keskusyhteisöön  

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme jakaa näkemyksemme siitä, mitä Suomen paras pankki tarkoittaa. Viestintäpäällikön tehtävänä on viedä tavoitettamme aktiivisesti eteenpäin ja rakentaa meille entistä vankempaa viestinnällistä jalanjälkeä. Tehtävässäsi vastaat koko sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämisestä sekä toteutuksesta. Hands on-asenteella menestyt meillä varmasti.

Tunnet viestinnän uusimmat vaikuttamisen kanavat ja toiminnan tavat, mutta ennen kaikkea sinulla on niistä käytännön kokemusta. Ymmärrät yritysten ja median yhteistyön välttämättömyyden ja sen arvon. Lisäksi rakennat ryhmän sisällä vuorovaikutteista ja osallistavaa viestintäkulttuuria. Toimit luontevasti monenlaisissa verkostoissa, omaat kirjoittamisen taidon sekä ymmärrät visuaalisen viestinnän mahdollisuudet.

Olet idearikas, aikaansaava sekä osaat tukea organisaation strategisia tavoitteita viestinnän keinoin. Olet avainasemassa innostamassa esimerkilläsi lähimmäisistä kollegoistasi ylempään johtoon asti ja viet meidät uudenlaiseen aikakauteen. Tehtävässä olet laaja-alaisesti liiketoimintaa tukeva asiantuntija.  

Olet mahdollisesti hankkinut kannuksesi mediassa, politiikassa tai bisneselämässä, jonka vuoksi olet rohkea modernin viestinnän lähettiläs. Vastuullesi kuuluu kokonaisvaltainen viestinnän sisällöntuotanto eri kanaviin. Apunasi on ammattitaitoinen ja energinen markkinointi- ja viestintätiimi sekä koko POP Pankki -ryhmän henkilöstö. Aikaansaavalla asenteellasi ja paineensietokyvylläsi teet laadukasta jälkeä myös vaativissa tilanteissa sekä tiukoista aikatauluista huolimatta.

 

Odotamme sinulta:

 • vahvaa kokemusta ja näkemystä sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta
 • positiivista hands on –otetta
 • taidokasta kriisiviestintä- ja mediaosaamista
 • erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
 • näkemystä nostaa viestinnän keskiöön sidosryhmiä kiinnostavia teemoja
 • paineensietokykyä vaativissa tilanteissa

 

Tarjoamme sinulle:

 • vastuullisen ja kokonaisvaltaisen viestintäroolin, merkityksellisen työn
 • tuen tehtävässä onnistumiseen
 • mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä rakentamaan POP Pankin positiota finanssikentällä
 • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat, jossa ei pelätä kokeilla uutta
 • modernit toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa
 • kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut

Tehtävä sisältää satunnaista matkustamista Suomessa eri paikkakunnilla.

 

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan saman tien! Hakuaikaa on 31.10.2019 asti, käynnistämme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä. Tiedustelut: Liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli (jaakko.pulli@poppankki.fi, 050 4200 925).