(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Suomen Terveystalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Haemme Terveystalon viestintä- ja markkinointitiimiin

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Johtavana terveyspalveluyrityksenä kehitämme toimintaamme edelläkävijänä ja haluamme jakaa näkemyksemme siitä, mitä hyvä terveydenhuolto mielestämme on. Yhtiöviestinnästä vastaavana viestintäpäällikkönä tehtäväsi on edistää tätä tavoitettamme. Vastaat sisäisen ja ulkoisen yhtiöviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä muun tiimimme kanssa. Vastaat myös yhtiötasoisesta mediaviestinnästä ja mediaseurannasta sekä yhtiöviestinnän prosessien kehittämisestä ja raportoit tuloksista.

Lisäksi osallistut laatu- ja vastuullisuusviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä koulutat terveystalolaisia viestinnän teemoista. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Kampissa.

Etsimämme viestintäpäällikkö on kokenut ja aikaansaava henkilö, jolla on kokemusta vaativista yritysviestinnän tehtävistä mielellään pörssiyhtiössä. Tunnet median toimintatavat ja sinulla on kokemusta kriisiviestinnästä.

Menestyäksesi tiimissämme edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (ylempi korkeakoulututkinto, esim. organisaatioviestintä/journalistiikka)
  • vähintään 5 vuoden kokemusta yritysviestinnän tehtävistä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja kokemusta pörssiyhtiön viestinnästä
  • kokemusta projektien johtamisesta ja itsesi johtamisen taitoja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • joustavuutta ja kykyä edistää useita samanaikaisia tehtäviä
  • kehitysmyönteistä asennetta
  • sekä itsenäistä työskentelyotetta että tiimityöskentelytaitoja
  • ennen kaikkea tarvitset kiinnostusta ja intoa toteuttaa monipuolista viestintää

Terveystalon viestintä- ja markkinointitiimin tehtävänä on rakentaa ja vahvistaa Terveystalon brändiä sekä tukea strategiaa ja kaikkia liiketoimintoja. Tehokas ja osaava tiimimme tekee tuloksellista työtä: olemme toimialan kärkeä useilla mittareilla. Alan edelläkävijänä haluamme tehdä vaikuttavia ja kiinnostavia sisältöjä. Työnantajana tarjoamme monipuolisen ja kehittyvän tehtävän suomalaisen terveyspalvelualan yrityksessä. Terveydestä viestiminen on innostavaa ja palkitsevaa − tule taistelemaan terveemmän elämän puolesta!

Lisätietoja tehtävästä antaa sisältöjohtaja Anni Romu, p. 050 571 1887, to 3.10. klo 14–15 ja ke 9.10. klo 15–16.

Täytä hakemus su 13.10. mennessä www.terveystalo.com/tyopaikat

Liitä siihen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.