(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haemme viestintäpäällikköä
 
Oletko monipuolinen sisällöntuottaja, vahva digitaalisen viestinnän osaaja ja sykkiikö sydämesi yritysviestinnälle?
Kiinnostavatko sinua asiakasviestintä ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen? 
 
Jos innostuit, tulisiko sinusta uusi kollegamme Varman viestintäosastolle?
 
Tässä roolissa toimit asiakkuusorganisaatiomme viestintäpartnerina ja teet yhteistyötä Varman johdon sekä asiantuntijoiden kanssa. Tuotat monipuolisesti kiinnostavia sisältöjä monikanavaisesti, olet suvereeni somessa, ymmärrät viestintäanalytiikkaa ja sparraat mielelläsi varmalaisia viestintäteemoissa. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut viestinnän ja toimintatapojen kehittämisestä. Olet päättäväinen ja saat asioita aikaan, kestät myös arkista puurtamista. Toivomme, että sinulla on varmat otteet ja jo useamman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä. Tehtävä on vakituinen.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti kiinnostavassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Työyhteisömme on rempseä ryhmä viestinnän, HR:n ja vastuullisuuden ammattilaisia. Teemme tiivistä yhteistyötä organisaation eri osien ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Meillä pääset mukaan työkulttuuriin, jossa nauru raikaa ja on kiva tehdä töitä. Toimitilamme sijaitsevat meren äärellä Helsingin Salmisaaressa ja teemme töitä joustavasti siellä, missä paras tulos syntyy.
 

Lue täältä lisää Varmasta työnantajana ja katso uusi videomme Me varmalaiset - Työelämän supersankarit.
 

 

Lisätietoja

Lisätietoja viestintäpartnerin tehtävästä antaa Katri Viippola, johtaja, HR, viestintä ja vastuullisuus, katri.viippola@varma.fi . Soittoaika: perjantaina 20.9. kello 10-13.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi 4.10.2019 mennessä