(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Porvoon A-asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Porvoon A-asunnot Oy etsii nyt konserniin

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään konsernin yhtenäistä viestintää

Oletko toimeen tarttuva ja idearikas viestinnän ammattilainen? Haluatko luoda meille toimivan viestintästrategian, herättää meidät henkiin somessa ja ylläpitää hyvää mainettamme vuokra-asuntomarkkinoilla Porvoossa.

Vastaat tehtävässä A-Yhtiöiden tiedotuskanavien toimivuudesta. Monipuolinen ja itsenäinen tehtäväkuva sisältää niin suunnittelua kuin konkreettista toteutusta, kuten mm. 4 kertaa vuodessa ilmestyvän asiakaslehden toimituksen. Työkuvaan sisältyy myös ulkoisen ja sisäisen viestinnän, somekanavien strategian suunnittelu, toteutus ja aktivointi sekä mahdollisesti tulevaisuudessa johtoryhmätyöskentely.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tiedottamisesta, aktiivisesta viestinnästä sosiaalisessa mediassa, asiakaslehden toimittamisesta sekä esimiestaitoja. Odotamme sinulta erinomaisia yhteistyö- vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä tehtävää tukevaa, vähintään AMK-tutkintoa. Edellytyksenä on erinomainen suomen kielen kirjallinen käyttötaito sekä ruotsin, että englannin hyvä hallinta.

Tehtävän toimipaikka on Porvoon keskustassa. Hakemuksesi voit lähettää cv:n ja palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen kari.serjamaa@bridgeimpact.fi Haku päättyy 2.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Bridge Impact Oy Kari Serjamaa p. 040 7500206.