(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Suomen Metsästäjäliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

METSÄSTÄJÄLIITTO HAKEE VIESTINTÄPÄLLIKKÖÄ

 

Metsästäjäliitto on uudistanut strategiansa, ja järjestön viestintää ja ilmettä on kehitetty määrätietoisesti. Etsimme nyt viestintäpäällikköä jatkamaan Metsästäjäliiton viestinnän ohjaamista ja kehittämistä.

 

Oletko idearikas ja aikaansaava markkinointiviestinnän ammattilainen? Haluatko olla mukana edistämässä metsästystä, luontoelämyksiä ja luonnonvarojen kestävää käyttöä sekä rakentamassa Metsästäjäliitosta kotia kaikille metsästäjille?

 

Tehtävänäsi on johtaa viestintätiimiä ja vastaat sisäisestä viestinnästä sekä media- ja sidosryhmäviestinnän suunnittelusta. Vastuullasi on myös viestinnän seuranta ja arviointi. Toimit myös Jahti-lehden toimituspäällikkönä ja olet myös itse valmis osallistumaan käytännön viestinnän tekemiseen.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta mediamaailmasta, ansioita viestinnästä sosiaalisessa mediassa sekä visuaalista osaamista sekä esimiestaitoja. Tehtävässä eduksi ovat myös kokemus vaikuttajaviestinnästä ja digimarkkinoinnista. Odotamme sinulta erinomaisia yhteistyö- vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä tehtävää tukevaa korkeakoulututkintoa.

 

Edellytyksenä on erinomainen suomen kielen kirjallinen käyttötaito ja ruotsin ja englannin hyvä hallinta. Luonnollisesti myös metsästysharrastuksen ja järjestötoiminnan tuntemus lasketaan eduksi.

 

Tehtävän toimipaikka on Riihimäellä.  Hakemuksesi voit lähettää cv:n ja palkkatoiveen kera heli.siitari@metsastajaliitto.fi. Toimi nopeasti, sopivan henkilön löydyttyä pyrimme täyttämän paikan mahdollisimman pian. Haku päättyy 20.8.2019.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

 

  • toiminnanjohtaja Heli Siitari p.  040 826 7998
  • puheenjohtaja Tuomas Hallenberg p. 040 528 6069