(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Valpas ja aloitteellinen viestinnän tekijä,

tule meille uudistamaan perinteikkään talomme brändi! Kokeillaan, uskalletaan ja tehdään yhdessä Tapiolan Lämmöstä yritys, jonka palveluja janotaan suomalaisissa kodeissa. Teemme arvokasta työtä eri ikäisten ihmisten kodeissa niin, että niissä olisi hyvä olla. Nyt meiltä puuttuu kuitenkin tarinankertoja, joka valitsee oikeat viestit, kanavat ja tavat vaikuttaa. Olisitko se sinä?

Työkavereinasi on toimitusjohtaja ja muu johtoryhmä sekä noin 340 sitoutunutta ja innostunutta ammattilaista. Älä anna yrityksemme nimen hämätä – olemme vakavarainen ja hyvämaineinen isännöinti-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluyritys, joka palvelee asunto-osake- ja kiinteistösijoitusyhtiöitä pääkaupunkiseudulla. Lopullisen arvosanan meille kuitenkin antaa asukas, kenties myös sinä ja ystäväsi.

Keskityt työssäsi ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen. Meillä ei tarvitse pönöttää tai turhautua tuloksettomissa kokouksissa. Pääset luomaan viestinnän tavat ja toimenpiteet puhtaalta pöydältä. Olet rivakka toimeenpanija, joka avaa peliä ja tekee asiat valmiiksi.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto viestinnästä ja joidenkin vuosien kokemus ulkoisen viestinnän töistä. Sydämesi sykkii, kun saat tehdä houkuttelevia sisältöjä ja kampanjoita eri kanaviin, etenkin digiin. Sinulla on ymmärrystä tai ainakin kiinnostusta palvelumuotoilusta ja digitaalisista ratkaisuista, joita lähdemme yhteisenä joukkueena edistämään.

Haluat kasvaa turvallisessa, mutta kannustavassa ja rohkealla kädellä tekevässä organisaatiossa. Raportoit toimitusjohtajalle.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Karel Nieminen, puh. 040 768 5594 pe 9.8. klo 9-11, ma 12.8. klo 13-15, ke 14.8. klo 12-14 tai karel.nieminen@tl-konserni.fi

Lähde yhteiselle matkalle mukaan ja lähetä hakemuksesi 18.8.2019 mennessä Tapiolan Lämmön nettisivuilla.